Hej på er alla matälskare! Hoppas ni haft en fantastisk helg. Vi på Ale kött vill fortsätta veckan med en knallstart genom att bjuda er på några av våra favoriter till förmånliga priser!

För er som vill ha en lättlagad och smarrig middag idag, rekommenderar vi vårt burgare kit som finns tillgängligt för endast 149kr. Med vårt kit får ni högkvalitativ burgarefärs, bröd, Cheddarost och dressing. för att göra perfekta burgare hemma. Perfekt för en mysig middag med familjen.

Men om ni letar efter en större mängd kött, har vi ett specialerbjudande för er – 4 kg nymald nötfärs för endast 399kr. Vår nötfärs är av högsta kvalitet och passar perfekt för matlagning av allt från bolognese till köttbullar. Ett utmärkt tillfälle att lagra upp för veckan eller för att ha till hands när hungern slår till.

Och sist men inte minst, vi har även vår populära grytbitar av Högrev, bog och bringa. Perfekt för att göra en läcker och smakrik gryta. Våra grytbitar är noga utvalda och av högsta kvalitet, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Kom in till oss på Ale kött och ta del av våra erbjudanden idag. Vi ser fram emot att se er!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *